Spreek tot de verbeelding

Tekenen en schilderen, dat is mijn passie. Ik maak originele beelden die tot de verbeelding spreken. In mijn illustraties zit vaak een kwinkslag en er valt iets te ontdekken. Mijn naam is Sabine van der Ploeg, ik werk vanuit Het illustratiekabinet als freelance illustrator en grafisch vormgever.

Illustraties voor een magazine, boek, kaart, beleidsrapport, poster, website of social media, met een originele illustratie springt jouw verhaal er uit. Je creëert sfeer en maakt een complexe boodschap in een oogopslag duidelijk.

Van eerste idee tot pakkend eindresultaat, ik denk graag met je mee om jouw verhaal op originele wijze te visualiseren.

Mijn naam is Rosie Aarden. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding ‘dierenverzorging’ te Goes.
Ik ben sinds mijn jeugd altijd in aanwezigheid geweest van huisdieren en dit is dan ook mijn grootste passie.
Vandaar ook mijn keuze voor deze opleiding.

Na het behalen van mijn diploma ben ik direct verder gaan studeren aan de ‘vakopleiding hondentrimmen’ aan de HKI (Huisdier Kennis Instituut) te Bunnik.
Het diploma hiervan heb ik in september 2018 behaald.

Tijdens deze opleidingen heb ik bij diverse trimsalons stage gelopen.
Hierdoor heb ik praktijkervaring opgedaan en inzicht gekregen in het reilen en zeilen van een trimsalon.

Mopskadobox

Mijn naam is Edith van der Linden, 50 jaar en baasje van twee mopshondjes: Puck en Fenna.

Ik verkoop verrassingsboxen voor honden voor bijv. hondenverjaardag, verwelkomen pup/herplaatser, valentijnsdag,  dierendag, feestmaand december of gewoon zomaar. Iedere box is maatwerk dus geschikt voor alle hondenrassen.

In 1e instantie begonnen voor mopshondjes maar inmiddels uitgebreid naar alle hondenrassen.Daarnaast verkoop ik, voor pug liefhebbers, ook diverse losse items.

Marieke Vlastuin VA

Ooit ben ik mijn administratieve carrière begonnen als secretaresse met een Schoevers diploma. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van de HR-administratie, de financiële administratie en ik ben een professional die direct aan de slag kan.

Mijn directe benadering en hands-on mentaliteit is wat anderen in mij waarderen. Ik verdiep me in een onderneming en vraag waar nodig om meer informatie zodat ik een taak of probleem tot op de bodem kan doorgronden en oplossen.
Zo kan ik de puntjes op de i zetten.